O parte a membrilor Grupului psaltic “Victor Ojog” al Seminarului nostru, la invitația interpretei de muzică sacră Maria Coman Official , s-a aflat în zilele de 16-18 Aprilie 2024 la Viena, Austria.
Au fost două zile pline de activități educative, care au cuprins repetiții, vizite informative în muzee și catedrale, precum și momente recreative pe care elevii noștri le-au trăit cum se cuvine.
Momentul de apogeu al vizitei, a fost reprezentat de Concertul de muzică sacră desfășurat la biserica Sfântul Petru (Peterskirche) din Petersplatz, unde elevii noștri au avut ocazia de cânta alături de celebra interpretă cât și de o parte dintre membrii Grupului psaltic “Tronos” al Catedralei Patriarhale din București, într-un moment plin încărcătură duhovnicească atât pentru interpreți, cât și pentru diaspora română din capitala Austriei, dar și pentru vizitatorii și privitorii din toate colțurile lumii care s-au putut bucura de inestimabilul tezaur al Bisericii Ortodoxe.
Evenimentul a fost organizat de Institutul Cultural Român, filiala Viena, prin intermediul Ambasadei României în Austria.

Mai multe fotografii, AICI…