Suntem mândri de elevul VASILE EMANUEL-GABRIEL din clasa a XI-a la Seminarul Teologic „Veniamin Costachi”, Mănăstirea Neamț, care va reprezenta școala noastră – pentru prima dată – la Olimpiada Națională a Sportului Școlar – pentatlon(atletism), olimpiadă care se va desfășura în perioada 25-27 aprilie la Râmnicu-Vâlcea. Este o ocazie deosebită ca un elev, chiar și dintr-un seminar teologic să se vadă în această poziție și să știm că este ambasadorul ambiției și determinării în competiția sportivă. Participarea lui nu demonstrează doar dedicarea sa față de sport, ci și capacitatea de a depăși limitele fizice în atingerea performanței.
Reprezentarea Seminarului Teologic „Veniamin Costachi”, Mănăstirea Neamț, la Olimpiada Națională a Sportului Școlar este nu doar o realizare personală remarcabilă pentru Emanuel-Gabriel Vasile, ci și o demonstrație a profilului complex și complet al elevului seminarist . Chiar dacă specializarea educațională este de tip teologic, acest rezultat sportiv ne arată că pasiunea, disciplina și perseverența pot fi cultivate în orice domeniu. Este o onoare, pentru noi, să avem un elev care să exemplifice atât de frumos această diversitate a potențialului uman.
Indiferent de rezultat, suntem extrem de mândri de un astfel de elev și îi urăm mult succes în această competiție națională!Mai multe fotografii, AICI…

prof. Anca-Livia Radu