Agenția Națională Antidrog – Programul de interes național în domeniul prevenirii și asistenței medicale, psihologice și sociale a consumatorilor de droguri pentru perioada 2023-2026 (PIN).

Activitatea s-a desfășurat  miercuri, 16 OCTOMBRIE 2024, la Casa Culturii „Ion Creangă” Târgu-Neamț, iar elevii au fost însoțiți de dirigintele clasei prof. Grădinaru Oana și consilierul educativ prof. Grigore Cristina. 

Piesa de teatru – o transpunere în scenă a unei situații de viață actuală, din care nu a lipsit teribilismul adolescentin, micile conflicte, provocările tinerei generații  și permanenta luptă între bine și rău, dar și  discuțiile ulterioare cu actorii, parte din ei elevi voluntari în proiect,  i-au captivat pe tinerii seminariști.

Activitățile proiectului au fost teatru, film, conferințe, ateliere de artă, activități sportive-dans,  tombolă cu premii, toate acestea pentru ca  participanții să descopere moduri sănătoase de petrecere a timpului liber ca alternativă la consumul de droguri. Voluntari la activitățile din 15-16 octombrie au fost la invitația și alături de inspectorul școlar Radu Anca și prof Grădinaru Oana.