Best Collection – ,,GOLDEN BRUSH’’ pentru echipa Seminarului Teologic Ortodox „Veniamin Costachi” de la Mănăstirea Neamț, 2 distincții ,,GOLD PALETTE”: Juganariu Parascheva, Croitoriu Alina si 2 distincții ,,WINNERS”: Bistricianu Maria, Plăcintă Daniel, la cea de-a XL a ediție, Jubileul de 40 de ani, a Festivalului Internațional de Artă plastică pentru copii “The small Montmartre of Bitola” în Macedonia 2021.

Colecția de 21 de lucrări, copii după detalii frescă din spațiul bizantin al Europei de est (Macedonia, Grecia, Serbia, România, Rusia, Turcia, Georgia, Cipru și Italia), a fost realizată de elevii noștri, în perioada școlii online.

Concursul a reunit 13.737 de elevi, 453 de scoli din 33 de țări, din Europa cât și din Asia. Rezultatele competiției, pentru participarea indirectă, au fost anunțate pe www.smallmontmartreofbitola.com

Felicitări dragi elevi, pentru performanța recunoscută, munca, implicarea de care dați dovadă și care ne motivează de fiecare dată și pentru că ați adus numele Seminarului Teologic Ortodox Veniamin Costachi Mănăstirea Neamț din nou pe podium !!!